Meny

Boblefotball

Boblefotball er perfekt for firmafester, bursdager, utdrikningslag og andre typer arrangement. Invitér med vennegjenger, bedrifter, lag og foreninger. Man kan også bruke banene til å spille vanlig fotball, kanonball, boccia, kubbespill og ringspill. (Dette er utstyr vi har liggende til utleie.)

Boblefotball for voksne spilles 4 mot 4, og man kan være så mange lag man vil. Ta kontakt med oss på e-post: fotball@huseklepparena.no eller telefon: 97 34 7777 for mer informasjon og booking. Pris kroner 1.800 pr bane inkludert 8 bobler i 45 minutter.

Vi har bobler både for voksne og barn. Barneboblene er svært populært å leie til bursdager, og mange spiller først 45 minutter boblefotball, så spiser de, før de avslutter med 45 minutter vanlig cageball.

Boblefotball for barn kan spilles 5 mot 5, og man kan være så mange lag man vil. Ta kontakt med fotball@huseklepparena.no for mer informasjon og booking.

Pris kroner 159,- pr barn inkludert 10 bobler i 45 minutter og bursdagsrom i 60 min.

Ønsker man å spille i 90 minutter, anbefaler vi 45 minutter boblefotball +60 min spising i bursdagsrom og til slutt 45 min vanlig fotball. Pris for 45+60+45 min er kr 199,-pr.barn.

Huseklepp Arena

Innendørs fotball på kunstgress

Kontakt oss